Χειροποίητα στρώματα CANDIA Mediterranean Collection

Στη μεσογειακή γη , σ’ αυτόν τον τόπο με τα πολύτιμα φυσικά υλικά χρωστάει η Candia την μοναδική αυτή συλλογή στρωμάτων Mediterranean Collection . Σ΄ αυτή τη γη το 1973 ξεκίνησε με όραμα να προσφέρει την απόλυτη ποιότητα στα προϊόντα ύπνου.

«Η φύση γνωρίζει καλύτερα από εμάς. Γι’ αυτό και την παρακολουθούμε, την εμπιστευόμαστε, μαθαίνουμε απ’ αυτή και παίρνουμε ό, τι καλύτερο έχει να μας δώσει.»

Με πάθος για τελειότητα η Candia  , παίρνει τα πιο φυσικά υλικά και με τις πιο υψηλές κατασκευαστικές τεχνικές και με χειροποίητη επεξεργασία, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο παραγωγής,  σας προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα!

Η Candia  ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία της κατασκευάζοντας στρώματα ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, από φυσικά υλικά χωρίς κόλλες, και τα περισσότερα ελατήρια που ακολουθούν τέλεια τη φυσική στάση κάθε σώματος ξεχωριστά.

Η συλλογή αυτή εμπνευσμένη από τη μεσόγειο είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους για ένα πραγματικά παραμυθένιο ύπνο.

Μια προσωπική δημιουργία ξεχωρίζει για το μεράκι και την μοναδικότητα του,.

Η Pantazopoulos-furniture, με αποδεδειγμένη πίστη στην κατασκευαστική ποιότητα των χειροποίητων στρωμάτων CANDIA, προσφέρει τη δυνατότητα να αποκομίσετε από την απόκτησή τους οφέλη, όπως:

Άριστη υποστήριξη σώματος– H σφιχτή συμπίεση υλικών του στρώματος με το χέρι εξασφαλίζει δυναμική υποστήριξη και ευθυγράμμιση της σπονδυλικής σας στήλης,ανακουφίζοντάς σας από τους μυϊκούς πόνους.

Eπιπλέον, η εφαρμογή τεχνικής tufting (διαμπερές δέσιμο στρώματος) στη σειρά Bodyfix επιτυγχάνει αποσυμφόρηση και ομοιόμορφη κατανομή σωματικού βάρους.

Αγνότητα των υλικών τους– Από τη σύνθεση του υφάσματος μέχρι το τελικό του φινίρισμα, κάθε στρώμα της συλλογής μας συνιστά προϊόν δημιουργίας με χρήση αυθεντικών φυσικών υλικών.

Ως χαρακτηριστικά παραδείγματα αναφέρουμε: Tρίχα καμήλας με θερμοστατικές ιδιότητες, κασμίρ για υψηλή μονωτικότητα μπαμπού για μέγιστη απορρόφηση υγρασίας, κοκοφοίνικας για αντιβακτηριδιακή δράση κ.α.

Ανθεκτικότητα: Η εμμονή στην λεπτομέρεια σε κάθε χειροποίητη κατασκευή στρώματος,συνδυαστικά με την χρήση υλικών προηγμένης τεχνολογίας για την υλοποίησή της,μεταφράζονται σε πολύχρονη εγγύηση λειτουργικότητας.

Απαράμιλλη αισθητική: Eμπνευσμένα από τη μεσογειακή φύση και τις επιταγές του «ευ ζην»,τα στρώματα της συλλογής μας διακρίνονται από καλαισθησία σχεδίασης,καλλιτεχική ραφή και design.

Υγιεινή: Η ιδανική κυκλοφορία του αέρα εντός στρώματος,η αντιβακτηριδιακή προστασία και το ουδέτερο pH που επαληθεύουν τα προϊόντα μας αποτελούν χαρακτηριστικά εφόδια ποιοτικού ύπνου.

Προς επίτευξη των παραπάνω, κάθε χειροποίητο στρώμα της συλλογής μας κατασκευάζεται από 100% φυσικά υλικά, ακολουθώντας την καινοτόμο μέθοδο επεξεργασίας υφασμάτων με ελαιόλαδο.

Την Λειτουργικότητά τους– «Έξυπνοι συνδυασμοί» υλικών λ.χ βαμβάκι και μαλλί, επιτυγχάνουν σε κάθε κατασκευή, διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας, φυσική ελαστικότητα και αποδοτικό εξαερισμό.

Λάβετε την απόφαση να κάνετε στον εαυτό σας το δώρο που του αξίζει
Ποιες δυνατότητες επιλογής χειροποίητου στρώματος παρέχουμε στους πελάτες

H Pantazopoulos- furniture ανταποκρίνεται πλήρως στα προσωπικά σας κριτήρια αγοράς καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών χειροποίητου στρώματος.

Η πλούσια συλλογή μας ευνοεί την επιλογή χειροποίητου στρώματος στο επιθυμητό κάθε φορά μέγεθος· μονό, διπλό, ημίδιπλο,king size ή «εξατομικευμένων διαστάσεων»- εσείς αποφασίζετε.

Ανακαλύψτε το ιδανικό για εσάς πραγματοποιώντας δοκιμή στο showroom μας