Στρώματα

Αν μπορείτε να φανταστείτε κάθε μέρα ξεκινά να με γαλήνη,ευγένεια και καλή διάθεση,είναι βέβαιο πως αντιλαμβάνεστε τη σπουδαιότητα απόκτησης ενός «καλού στρώματος».

Πλειάδα επιστημονικών μελετών παρουσιάζουν κατά καιρούς τα οφέλη του ποιοτικού ύπνου στην υγεία και την ψυχική μας διάθεση· άγχος, επιθετικότητα, σωματικοί πόνοι και αδυναμία συγκέντρωσης είναι κάποιες μόνο περιπτώσεις που καταμαρτυρούν την έλλειψή του.

Η Pantazopoulos-furniture, μια εταιρεία που επί σειρά ετών επαληθεύεται ως συνώνυμο αξιοπιστίας, εφοδιάζει την καθημερινότητά σας με στρώματα CANDIA STROM που διακρίνονται για:

Τα υλικά τους– Από τη σύνθεση του υφάσματος μέχρι το τελικό του φινίρισμα, κάθε στρώμα της συλλογής μας συνιστά προϊόν δημιουργίας με χρήση ποιοτικών υλικών.

Την Εργονομία τους– Ευέλικτα ελατήρια για απαιτητικά tests αντοχής υποστηρίζουν αποτελεσματική στήριξη του σώματος πολλαπλών σημείων (ώμοι, αυχένας, σπονδυλική στήλη, γοφοί κλπ).

Την Λειτουργικότητά τους- «Έξυπνοι συνδυασμοί» υλικών επιτυγχάνουν σε κάθε κατασκευή, διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας, φυσική ελαστικότητα και αποδοτικό εξαερισμό.

Ποιες δυνατότητες επιλογής στρώματος προσφέρουμε στον πελάτη:

Η προτιμώμενη στάση ύπνου, ο προϋπολογισμός και οι επιθυμητές διαστάσεις ενός στρώματος αποτελούν παράγοντες που επηρεάζουν καθοριστικά την λήψη απόφασης του εκάστοτε πελάτη.

Στην εταιρεία μας, θεωρούμε την επιλογή στρώματος αυστηρά προσωπική υπόθεση και για το λόγο αυτό συνηγορούμε στην εξατομίκευσή της,προσφέροντας τη δυνατότητα να αποφασίσετε:

Τον τύπο και τα υλικά: «Μαλακό ή σκληρό»,«ανατομικό ή ορθοπεδικό»,«με ελατήρια ή χωρίς», είναι ερωτήματα στα οποία καλείστε να απαντήσετε προκειμένου να καταλήξετε σε επιλογές στρωμάτων που εξασφαλίζουν τον ιδανικό ύπνο.

Το Budget: Οικονομικές λύσεις και πολυτελείς επιλογές διαμορφώνουν μια ευρεία γκάμα τιμών,με την εγγύηση μακροβιότητας των προϊόντων μας να μετουσιώνει κάθε αγορά σε «επένδυση».

Τις διαστάσεις: Μονό,ημίδιπλο,διπλό ή υπέρδιπλο κρεβάτι; Η πλούσια συλλογή στρωμάτων της εταιρείας μας,τακτοποιεί τα «όνειρά σας» στις κατάλληλες διαστάσεις.

Toν βαθμό άνεσης: Mπορεί η περιγραφή ενός προϊόντος να αναφέρει ως πλεονέκτημα π.χ την μοναδικότητα απαλότητάς του, ωστόσο μόνο η προσωπική κρίση μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Στην Pantazopoulos-furniture,σας προτρέπουμε να «ακούσετε» τις ανάγκες του σώματός σας και να διαπιστώσετε μόνοι την ορθότητα επιλογής σας,επισκεπτόμενοι το showroom μας προς δοκιμή.