Μεταλλικα Κρεβατια – Σιδερένια Κρεβάτια

Mεταλλικά κρεβάτια στιβαρά με δυνατότητα επιλογής χρώματος και διάστασης , Ελληνικής κατασκευής

Αν όπως υποστηρίζουν επιστημονικές έρευνες, οι άνθρωποι αφιερώνουν το 1/3 της ζωής τους στον ύπνο, ένα μεταλλικό κρεβάτι συνηγορεί ώστε να το πραγματοποιήσουν με στιλ.

Φανταστείτε παιδιά που παίζουν χοροπηδώντας ανέμελα στο κρεβάτι τους ή τον κίνδυνο που διατρέχει κανείς όταν το έπιπλο στο οποίο αναπαύεται ξαφνικά σπάει.

Απαραίτητη προϋπόθεση μιας ευχάριστης εμπειρία του κρεβατιού μας δεν είναι άλλη από αυτή της ασφάλειας χρήσης  και τα μεταλλικά κρεβάτια εξυπηρετούν όσο λίγα στην διαφύλαξή της.

Ειδικότερα, κάποια από τα οφέλη που αποκομίζει κανείς με την απόκτηση ενός μεταλλικού κρεβατιού με την υπογραφή της εταιρείας μας, είναι:

  • Ανθεκτικότητα: Κάθε κρεβάτι που αγοράζετε από την εταιρεία μας κατασκευάζεται από σίδερο υψηλής αντοχής και συνοδεύεται από πολύχρονη εγγύηση.
    Αποφασίστε «έξυπνα» επενδύοντας στην αγορά ενός κρεβατιού του οποίου ο σκελετός, δεν στρεβλώνει, δεν σαπίζει και δεν φθείρεται.
  • Διάρκεια χρώματος: Ταυτόχρονα με την ανθεκτικότητα του μετάλλου, εξασφαλίζεται η μέγιστη διάρκεια ζωής χρώματος των υλικών με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας σε ειδικό φούρνο.
  • Πρακτικότητα: Η δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και επανασυναρμολόγησης ενός μεταλλικού κρεβατιού καθιστά δυνατή την μετακίνησή του ακόμη και σε περίπτωση μετακόμισης.
  • Υγιεινή: Eπιστημονικές μελέτες αναφέρουν πως η εμφάνιση παρασίτων σε μεταλλικό σκελετό αποθαρρύνεται σε βαθμό αφανισμού, ενώ ο εύκολος καθαρισμός του καθιστά περιττή όποια ενέργεια συντήρησης.

Ποιες δυνατότητες επιλογής μεταλλικού κρεβατιού έχει ο πελάτης

Η Pantazopoulos-furniture με πιστοποιημένη πορεία χρόνων στον τομέα εμπορίας επίπλων, προσφέρει προϊόντα ύπνου CANDIA Strom, επαληθεύοντας την χρυσή τομή μεταξύ ποιότητας κατασκευής και ασυναγώνιστου design.

Στοχεύοντας πάντοτε στην παράδοση εξατομικευμένων προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες και την προσωπική αισθητική κάθε πελάτη, παρέχουμε τη δυνατότητα να αποφασίσει:

To στιλ: H επιλογή μεταλλικού κρεβατιού ως προς το σχεδιαστικό του ύφος, αφορά μια μεγάλη ποικιλία γραμμών σκελετού και στρωμάτων, λ.χ industrial,vintage,rustic κλπ.
Από την απόφαση ενός κλασικού σοφιστικέ επίπλου μέχρι αυτή του μοντέρνου glam, φροντίζουμε ώστε κάθε προϊόν που παραδίδουμε στον πελάτη να συνιστά «catch of the eye».

To Χρώμα: Υπογραμμίστε τον χαρακτήρα του επίπλου σας επιλέγοντας από το εμπλουτισμένο μας χρωματολόγιο το ιδανικό χρώμα για το κρεβάτι σας,π.χ χρυσό σκουριάς, μαύρο ανθρακί, φωτεινό κόκκινο κ.α.

Τις διαστάσεις: Eπιλέξτε για το μεταλλικό σας κρεβάτι τις επιθυμητές διαστάσεις, λ.χ μονό, ημίδιπλο, king size κλπ εξασφαλίζοντας την εμπειρία απόλυτης άνεσης.

To Βudget: Επωφελούμενοι των οικονομικών προτάσεων ενός μεταλλικού σκελετού, αξιοποιήστε τα χρήματά σας αναβαθμίζοντας την ποιότητα του στρώματός του·πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.