ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

  PANTAZOPOULOS FURNITURE

  30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του επίπλου.

  Η εταιρία μας με συνεχή εξέλιξη και βελτίωση, όλα αυτά τα χρόνια, κατάφερε την επιτυχή αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό. Συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία πάντα με γνώμονα την άρτια και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
  Η είσοδος της εταιρίας στην εμπορία στρωμάτων υψηλής ποιότητας, επιβεβαιώνει την συνεχή αναζήτηση και επέκταση των δραστηριοτήτων μας προκειμένου να καλύψουμε όλο και περισσότερες ανάγκες των πελατών που μας εμπιστεύονται.

  Η συνέπεια μας στην συνεργασία με ελληνικές εταιρίες, στην υψηλή ποιότητα, στην φιλική εξυπηρέτηση και στις προσιτές τιμές μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

  Εμπλουτίζουμε συνεχώς τα είδη μας σε όλες τις κατηγορίες και παρέχουμε σε όλους εσάς, πολλές και λειτουργικές λύσεις, που θα προσφέρουν ποιότητα και ευκολία στην καθημερινότητά σας.

  ΚΡΕΒΑΤΙΑ CANDIA

  ΚΟΥΚΕΤΕΣ

  ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

  ΓΝΩΣΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΠΛΟ

  30 Χρόνια Pantazopoulos Furniture

  Pantazopoulos Stores

  Επισκεφθείτε την έκθεσή μας και δείτε από κοντά

  Ολοκληρωμένη σειρά στρωμάτων της CANDIA STROM, Κρεβάτια της CANDIA STROM.
  Ολοκληρωμένες σειρές παιδικού νεανικού επίπλου (κρεβάτια, βιβλιοθήκες, γραφεία) Ελληνικά χειροποίητα έπιπλα (μπουφέδες, βιτρίνες, συνθέσεις, έπιπλα τηλεόρασης, τραπεζαρίες, τραπέζια κουζίνας, καρέκλες κ.α.)
  Ξύλινα και μεταλλικά κρεβάτια, διάφορα διακοσμητικά (καθρέφτες, καλόγηροι κ.α.)

  Τα προϊόντα μας

  Τα προϊόντα μας είναι ελεγμένα και ασφαλή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Ακολουθούν τις νέες τεχνικές κατασκευής και τις νέες τάσεις της μόδας και κάνουν την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και εύκολη.

  Πολλά από τα έπιπλά μας μπορούμε να τα κατασκευάσουμε για εσάς σε ειδικές διαστάσεις και ειδικούς χρωματικούς συνδυασμούς της αρεσκείας σας.

  Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε και να προβληματίζεστε με τις διαστάσεις του χώρου σας και να αναζητάτε λύσεις μόνοι σας. Ελάτε σε εμάς και θα σας δώσουμε τη λύση που σας εξυπηρετεί και ικανοποιεί και την αισθητική σας.

  Ελληνικά προϊόντα

  Σταθεροί όλα αυτά τα χρόνια επιλέγουμε προϊόντα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα από ελληνικές εταιρίες. Σε μας θα βρείτε προσιτές τιμές που απευθύνονται σε όλους.

  Σκοπός μας είναι να έχετε πρόσβαση στα προϊόντα μας όσο το δυνατόν περισσότεροι, χωρίς εμείς να κάνουμε έκπτωση στην ποιότητα.

  Αναλογιζόμενοι τις ανάγκες σας και τις συνθήκες, η οικονομική πολιτική που ακολουθούμε, θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

  Πραγματοποιώντας οποιαδήποτε αγορά από τα καταστήματά μας θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι συμβάλλετε αυτόματα στην διατήρηση μιας σειράς θέσεων εργασίας σε εταιρίες της χώρας μας και ενισχύετε την ελληνική οικονομία.

  Η φιλοσοφία μας

  Όλα αυτά τα χρόνια η εμπειρία μας στο χώρο, μας έχει διδάξει ότι η ειλικρίνεια και η συνέπεια ήταν η καλύτεροι σύμβουλοί. Έτσι συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με αγάπη για τη δουλειά μας και σεβασμό στην προτίμηση που μας δείχνετε.

  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Send message