Ανατομικά στρώματα

Ένα ελατήριο μπορεί να επηρεάζει την καθημερινή σας αποδοτικότητα, ενέργεια και διάθεση σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν που πιστεύετε.

Η μυϊκή δυσκαμψία, οι σκελετικοί πόνοι και η αίσθηση μόνιμης κούρασης- συνέπειες μη ποιοτικού ύπνου- αποφεύγονται αποτελεσματικά με την απόκτηση ενός ανατομικού στρώματος.

Ένα ανατομικό στρώμα επιτυγχάνει την ευθυγράμμιση κεφαλιού και σπονδυλικής στήλης, ακολουθώντας την φυσική της καμπύλη με ποικιλία τεχνικών που εξασφαλίζουν ποιοτική ανάπαυση,όπως χρήση:

Ελατηρίων ανεξάρτητης ανάρτησης προς διευκόλυνση/απομόνωση κινήσεων κατά τη διάρκεια του ύπνου και ομοιόμορφη κατανομή του σωματικού βάρους.

 

  1. Το Support Foam– Για σωστή κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό και κατάλληλη στήριξη της σπονδυλικής στήλης που επωμίζεται κατά κύριο λόγο το βάρος των καθημερινών λειτουργιών.
  2. Το Comfort Foam: Αφρώδες υλικό που «αγκαλιάζει» περιμετρικά και ανακουφίζει το σώμα από επώδυνους πόνους και στρες,υπογραμμίζοντας την αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης.
  3. Το Comfort Air Foam: Aφρώδες υλικό ωοειδούς σχήματος επιφάνειας με κατασκευαστική δομή που ευνοεί την άριστη κυκλοφορία του αέρα και την σταδιακή βύθιση του σώματος.
  4. Το Lux Air Foam: Αφρώδες υλικό που μεγιστοποιεί την αφράτη αίσθηση στο στρώμα. Με ανοιχτή κυτταρική δόμη, υποστηρίζει το σώμα, χωρίς να πιέζει τα σημεία επαφής.
  5. Latex: Παρομοιαζόμενο με φυσαλίδες αέρα,θεωρείται μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές στρώματος χωρίς ελατήρια, λόγω της μοναδικής σταθερότητας που εξασφαλίζει,αλλά και της φυσικότητας των πρώτων υλών του.

Πριν την διερεύνηση παραγόντων ψυχικής ή σωματικής παθολογίας,ώστε να εξηγήσετε την αίσθηση κόπωσής σας-παρά την τήρηση 8ωρου ύπνου-αναλογιστείτε αν χρησιμοποιείτε το κατάλληλο στρώμα.

Τα ανατομικά στρώματα CANDIA STROM της Pantazopoulos- furniture, αποδεικνύουν περίτρανα πως η καθημερινή «επίσκεψη» του τόπου των ονείρων σας δεν απαιτεί ακριβό «εισιτήριο».

Εμπορευόμενοι αποκλειστικά στρώματα υψηλής ποιότητας CANDIA STROM, προσφέρουμε στον πελάτη όχι μόνο τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσει την έννοια «άνεση»,αλλά και να προστατέψει την υγεία του· οικονομικά, αξιόπιστα και με ευρεία γκάμα επιλογών προς εξατομίκευση προϊόντος.

Τα προνόμια επιλογής ανατομικού στρώματος από τη Pantazopoulos-furniture

Στην εταιρεία μας,κάθε επιλογή ανατομικού στρώματος συνεπάγεται μια σειρά προνομίων που αξιοποιούν κάθε cent της αγοράς σας,μεταξύ των οποίων ενδεικτικά αναφέρουμε:

Ασύγκριτη άνεση: Η ποιότητα των υφασμάτων που περιβάλλουν τα ελατήρια συμβάλλει στην ιδανική στήριξη του σώματος και την αίσθηση διάχυτης πολυτέλειας.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή υφασμάτων,λ.χ ζακάρ από 100% βισκόζη ελαστικό βαμβακερό,βαμβακερό υψηλής ελαστικότητας,πλεκτό εμποτισμένο με Aloe Vera κ.α.

Υγιεινή: αντιβακτηριακή προστασία,ουδέτερο pH και σωστό εξαερισμό στρώματος.
«Εύκολη οικονομία»: Επιλέγοντας ανατομικά στρώματα σε τιμές ευκαιρίας της Pantazopoulos-furniture,δεν κερδίζετε μόνο ενώ αγοράζετε, αλλά και μακροπρόθεσμα λόγω της υψηλής ανθεκτικότητας και πολύχρονης εγγύησής τους.