ΚΡΕΒΑΤΙΑ CANDIA – MODERN ΒΕDS SET COLLECTION

Δεν αρκεί να εξασφαλίσουμε ένα υγιεινό και ξεκούραστο ύπνο, αν αυτός δεν συνδυάζεται με ένα ευχάριστο περιβάλλον, που μας εμπνέει. Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός μας χώρος, μας ηρεμεί και μας ξεκουράζει. Πρέπει να είναι άνετος και να ταιριάζει στην αισθητική μας. Η CANDIA STROM, σας προσφέρει σειρές μοντέρνας ή κλασσικής αισθητικής, που θα μετατρέψουν τον ύπνο σας, σε μοναδική εμπειρία! Εάν είστε αναποφάσιστοι, εμείς είμαστε εδώ για εσάς. Συζητάμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας και σας προτείνουμε το κρεβάτι που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας! Σας βοηθάμε να επιλέξετε το κατάλληλο σχέδιο, στην κατάλληλη διάσταση με τα χαρακτηριστικά που σας εξυπηρετούν.

Εκτός από την ευκαιρία να αποκτήσετε μια κρεβατοκάμαρα που θα ομορφαίνει το χώρο και τη διάθεσή σας, στα καταστήματά μας θα βρείτε και μια σειρά από  έπιπλα που μπορούν να ολοκληρώσουν την επίπλωση του υπνοδωματίου σας όπως κομοδίνα, τουαλέτες κ.λπ.

Στα περισσότερα σχέδια, μπορείτε να επιλέξετε βάση με αποθηκευτικό χώρο, διαφορετικό ύψος ποδιών και ύφασμα της αρεσκείας σας.