Υλικά Στρωμάτων

Σήμερα, η Candia Strom κατασκευάζει ποιοτικά και αναπαυτικά στρώματα που διακρίνονται στην ελληνική και ξένη αγορά.
Τα εμπιστεύονται χιλιάδες καταναλωτές για το σπίτι ή των επαγγελματικό τους εξοπλισμό.

Με μακρά εμπειρία, βαθιά γνώση και υψηλές κατασκευαστικές τεχνικές οι άνθρωποι της Candia προσφέρουν προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.

Ο ύπνος για την Candia Strom, είναι αγαθό πρώτης ανάγκης, είναι μία από τις βασικές μας ανάγκες πρέπει να την ικανοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο. Εμείς αυτό το φροντίσαμε επιλέγοντας τα καλύτερα υλικά και εφαρμόζοντας τις καλύτερες τεχνικές. Εσείς απλός τα απολαμβάνετε.

Βαμβακερός Τάπητας

Τάπητας από πεπιεσμένο βαμβάκι, θερμικά επεξεργασμένος για την προστασία των περικλειόμενων υλικών από τα ελατήρια. Επιπλέον παρέχει αντιβακτηριδιακή προστασία και συμβάλει στο σωστό εξαερισμό του στρώματος.

Latex

Φυσικό καουτσούκ που προέρχεται από το χυμό τροπικών δέντρων. Υλικό υψηλής ελαστικότητας, υποαλλεργικό με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Προσφέρει σωστό αερισμό του εσωτερικού του στρώματος, χάρη στις πολυάριθμες κυψέλες που διαθέτει.

Κοκοφοίνικας

Ένα υλικό που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται στην κατασκευή στρωμάτων για να μεταφέρει σε αυτά τις φυσικές του ιδιότητες. Πρόκειται για το φυσικό υλικό που προέρχεται από το περίβλημα της καρύδας. Παρέχει στο στρώμα θερμομόνωση, βοηθάει στον αερισμό του, αποβάλλει την υγρασία και εξασφαλίζει την ορθοπεδική συμπεριφορά του.

Ακρυλική Βάτα

Η ακρυλική βάτα προσφέρει μια αφράτη αίσθηση στο στρώμα & άνεση στον ύπνο. Επιπλέον, εξασφαλίζει σωστό αερισμό στο στρώμα, αποβάλλοντας την υγρασία.

Ελατήρια Posturefit

Ακόμη μια εξειδικευμένη τεχνική για το γέμισμα του στρώματος, είναι οι mini θήκες ελατηρίων Posturefit. Λειτουργούν με σκοπό να διασφαλιστεί επιπλέον υποστήριξη στη μέση. Σε συνδυασμό  με τις θήκες Cotton Calico το στρώμα ακολουθεί  και συμπληρώνει τις φυσικές καμπύλες του σώματος χαρίζοντάς σας ανάλαφρο και ξεκούραστο ύπνο.

Βαμβακερή Βάτα

100% ελληνική, βελονιασμένη για την εξασφάλιση της φυσικής ελαστικότητας, το σωστό αερισμό του στρώματος και τη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Ελατήρια Cotton Calico Pocket Springs

Tα ελατήρια είναι τοποθετημένα σε φυσικές θήκες από cotton calico, που τους επιτρέπουν να κινούνται ανεξάρτητα καθώς τοποθετούνται δίπλα δίπλα. To Cotton Calico είναι ελαφρύ βαμβάκι, 100% φυσικό και ανθεκτικό στο χρόνο.

Ελατήρια Pocket Springs

Κάθε ελατήριο τοποθετείτε σε ανεξάρτητη θήκη με τη μέθοδο Pocket System. Ένα τέλειο σύστημα ανατομικής ανάρτησης που επιτυγχάνει τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

Ελατήρια Bonnel

Ελατήρια Bonnel Springs κατασκευασμένα από ευρωπαικό ανοξείδωτο ατσάλι σε διαφορετικά πάχη, διάμετρο και πυκνότητα, που διαμορφώνουν την ισχύ και την αντοχή των στρωμάτων. Κατασκευάζονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές από την Candia Strom.

Μαλακό αφρώδες υλικό

Πρόκειται για υλικό νέας γενιάς το οποίο  παρέχει επιπλέον εξαερισμό στο στρώμα. Ειδικά επεξεργασμένο για να έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Το μαλακό αφρώδες υλικό συνδυασμένο με άλλα υλικά υψηλής ποιότητας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Υφάσμα

Το ύφασμα που χρησιμοποιείται στα στρώματά μας είναι επεξεργασμένο με οικολογικές διαδικασίες για μια ολοκληρωμένη προστασία και άρτια εμφάνιση.

Ύφασμα Sanitized

To ύφασμα sanitized  επεξεργάζεται με τρόπο που να διασφαλίζεται η αντιβακτηριακή του κάλυψη που συνήθως πλήττει τα κοινά στρώματα.

Ύφασμα Medicott

To medicott είναι βαμβακερό ύφασμα ειδικά επεξεργασμένο, για να έχει μόνιμες αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Ύφασμα Aloe vera

Είναι γνωστές σε όλους μας οι ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης. Το συγκεκριμένο ύφασμα είναι επεξεργασμένο για υγιεινή και προστασία.

Ύφασμα Smartcell Clima

Πρόκειται για ένα ύφασμα που κρατά σταθερή την θερμοκρασία. Εμπνευστήκαμε τις ιδιότητες αυτού του υφάσματος από την ικανότητα της πολικής αρκούδας να κρατά τη θερμοκρασία του σώματός της σταθερή.

ΟΕΚΟ – TEX STANDART 100

Ύφασμα ελεγμένο επιστημονικά για ύπαρξη βλαβερών ουσιών και πιστοποιημένο σύμφωνα με το Oeko – Tex Standart 100.

Κασμίρ

Το Κασμίρ είναι υψηλής ποιότητας μαλλί ή γούνα της ασιατικής κατσίκας Κασμίρ. Οι ίνες του είναι πολύ ευέλικτες και ευπροσάρμοστες και μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε έξοχα νήματα, για ανάλαφρα έως βαριά υφάσματα. Έχει επίσης μονωτικές ιδιότητες, που προσαρμόζονται σύμφωνα με την αντίστοιχη υγρασία στον αέρα.

Τρίχα αλόγου

Λίγα υλικά μπορούν να συνδυαστούν, όταν πρόκειται να φτιάξεις ένα στρώμα. Οι τρίχες αλόγου είναι κάτι το ξεχωριστό. Οι τρίχες που χρησιμοποιεί η  Candia Strom προέρχονται από τη χαίτη και την ουρά των αλόγων, αφού έχουν υποστεί αντιβακτηριδιακή προστασία.

Αυτές οι τρίχες είναι οι πιο ανθεκτικές, μακριές και χοντρές.  Διαθέτουν ένα ανοικτό πυρήνα ο οποίος αποτελεί τον αγωγό μεταφοράς της υγρασίας προς τα έξω χαρίζοντας στο στρώμα στεγανότητα και υγιεινή.

Μπαμπού

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε δροσερά στρώματα χρησιμοποιούμε την ιδιότητα του μπαμπού να ενισχύει την αίσθηση δροσιάς, να προσφέρει απαλότητα, να βοηθά στην «αναπνοή» του στρώματος και να απορροφά την υγρασία σε πολλαπλάσιο βαθμό σε σχέση με άλλα υλικά.

Τρίχα καμήλας

Η τρίχα καμήλας φέρει εξαιρετικές θερμοστατικές και μονωτικές  ιδιότητες, ζέστη το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι. Στην Candia συγκεκριμένα  χρησιμοποιούμε τη γούνα της Βακτριανής (Ασιατικής) καμήλας.

Φυσικό βαμβάκι αναμεμειγμένο με φυσικό μαλλί

Χρησιμοποιούμε ένα ειδικό συνδυασμό από βαμβάκι και μαλλί ώστε να πετύχουμε τις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας σε όλες τις εποχές. Υλικά που πήραμε από τη φύση όπως το βαμβάκι και το μαλλί, ειδικά συνδυασμένα μας εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Εσείς απλά απολαμβάνετε όλη τη νύχτα την ιδανική θερμοκρασία.

Κοκοφοίνικας

Χρησιμοποιούμε στρώσεις από κοκοφοίνικα, δηλαδή φυτικές ίνες που συλλέγονται από το φλοιό της καρύδας και έχουν μορφή πλέγματος θέλοντας να εξασφαλίσουμε ανθεκτικότητα και ελαστικότητα. Η δομή των ινών αυτών είναι τέτοια που επιτρέπει να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες (ένα ιδανικό μικρο-κλίμα)  θερμοκρασίας και άνεσης. Επιπλέον λειτουργούν ηχομονωτικά απορροφώντας οποιοδήποτε ήχο.

Latex με ενίσχυση από κοκοφοίνικα

Συνδυάσαμε δυο εξαιρετικά φυσικά υλικά και απογειώσαμε το αποτέλεσμα που μπορείτε να απολαύσετε σε κάποιους τύπους στρωμάτων μας. Το πρώτο, το Latex, φυσικό προϊόν που συλλέγεται από το καουτσουκόδεντρο, εξαιρετικά ελαστικό, υποαλλεργικό με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες παρέχει στο στρώμα τον κατάλληλο εξαερισμό, χάρη στην ανοιχτή και αραιή δομή του. Το δεύτερο ο κοκοφοίνικας, με όλα τα χαρακτηριστικά που περιγράφουμε στην περιγραφή του, εξασφαλίζει αντοχή, υγιεινή και άνεση.  Το πάντρεμα όλων αυτών μας προσφέρει εξαιρετικά προϊόντα.

Επεξεργασία με ελαιόλαδο

Πήραμε ένα προϊόν με τόσο σημαντικές και ποικίλες ιδιότητες και για το οποίο η χώρα μπορεί να υπερηφανεύεται και το αξιοποιήσαμε στην κατασκευή των δικών μας προϊόντων ύπνου προκειμένου να σας προσφέρουμε άριστης ποιότητας αποτέλεσμα.

Η επεξεργασία με το ελαιόλαδο παρέχει στο ύφασμα υψηλή αντιβακτηριδιακή προστασία. Η Candia Strom είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που κάνει επεξεργασία υφάσματος με λάδι ελιάς

Η οξύτητα του λαδιού είναι συμβατή με αυτή του δέρματος. Το πανάρχαιο αυτό προϊόν είναι ιδανικό για να κάνει το δέρμα απαλό και βελούδινο, ενώ οι μαλακτικές και προστατευτικές του ιδιότητες το καθιστούν σημαντικό σύμμαχο της επιδερμίδας.

Κοκοφοίνικας

Χρησιμοποιούμε στρώσεις από κοκοφοίνικα, δηλαδή φυτικές ίνες που συλλέγονται από το φλοιό της καρύδας και έχουν μορφή πλέγματος θέλοντας να εξασφαλίσουμε ανθεκτικότητα και ελαστικότητα. Η δομή των ινών αυτών είναι τέτοια που επιτρέπει να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες (ένα ιδανικό μικρο-κλίμα)  θερμοκρασίας και άνεσης. Επιπλέον λειτουργούν ηχομονωτικά απορροφώντας οποιοδήποτε ήχο.

Επιλέξτε στρώματα Candia Strom

Εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας ξεναγήσουμε στην οικογένεια των προϊόντων μας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο για τις ανάγκες σας στρώμα, υπόστρωμα ή οτιδήποτε άλλο. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζονται με ευκολία μεταξύ τους δίνοντάς σας ένα άριστο αποτέλεσμα, που σας εξασφαλίζει υγιεινό ύπνο και την ενέργεια που χρειάζεστε.
Μην αναβάλετε την επικοινωνία σας μαζί μας για οποιαδήποτε θέλετε να ρωτήσετε. Αναμένουμε με χαρά να σας εξυπηρετήσουμε και να σας καταπλήξουμε με τις ασυναγώνιστες τιμές μας!

Πιστοποιημένα υλικά στρωμάτων

Πιστοποιημένα υλικά, ειδικά ελατήρια, αντιβακτηριδιακή προστασία και αισθητική είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνουν τα προϊόντα της κατηγορίας αυτής . Η υψηλή ποιότητα των υλικών, η άψογη κατασκευή κάνουν τα στρώματα, υποστρώματα, και μαξιλάρια της CANDIA ασυναγώνιστα.