Στρώματα Ύπνου

Σας  προσκαλούμε να ανακαλύψετε την πλούσια γκάμα προϊόντων ύπνου που σας προσφέρουμε.  Μεγάλη ποικιλία στρωμάτων από εξαιρετικά υλικά,
υποστρώματα και ανωστρώματα για επιπλέον υγιεινή και σωστή στήριξη και μαξιλάρια κάθε προτίμησης θα ολοκληρώσουν  ένα άριστο σετ ύπνου που θα σας  χαρίζουν ενέργεια,
υγεία και καλή διάθεση. Προϊόντα εγγυημένα για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους!

Στρώματα Candia Strom

Τα στρώματα της εταιρείας Candia Strom, σχεδιάστηκαν με κύριο γνώμονα την σωστή στήριξη του σώματος.

Δείτε λεπτομέρειες

Ανωστρώματα Candia Strom

Προστατέψετε το στρώμα που ήδη έχετε με Ανωστρώματα CANDIA STROM, η χρήση του επιτρέπει την συνύπαρξη δυο στρωμάτων στο ίδιο κρεβάτι.

Δείτε λεπτομέρειες

Επιστρώματα Candia Strom

Η CANDIA STROM, σας προσφέρει μια πλήρη σειρά επιστρωμάτων τα οποία καλύπτουν επαρκώς κάθε προτίμηση και ανάγκη.

Δείτε λεπτομέρειες

Μαξιλάρια Candia Strom

Σε εμάς θα βρείτε μια σειρά από διαφορετικές προτάσεις και σίγουρα θα βρείτε το μαξιλάρι που σας ταιριάζει.

Δείτε λεπτομέρειες

Επιλέξτε στρώματα Candia Strom

Εμείς είμαστε πρόθυμοι να σας ξεναγήσουμε στην οικογένεια των προϊόντων μας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο για τις ανάγκες σας στρώμα, υπόστρωμα ή οτιδήποτε άλλο. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζονται με ευκολία μεταξύ τους δίνοντάς σας ένα άριστο αποτέλεσμα, που σας εξασφαλίζει υγιεινό ύπνο και την ενέργεια που χρειάζεστε.
Μην αναβάλετε την επικοινωνία σας μαζί μας για οποιαδήποτε θέλετε να ρωτήσετε. Αναμένουμε με χαρά να σας εξυπηρετήσουμε και να σας καταπλήξουμε με τις ασυναγώνιστες τιμές μας!

Πιστοποιημένα υλικά στρωμάτων

Πιστοποιημένα υλικά, ειδικά ελατήρια, αντιβακτηριδιακή προστασία και αισθητική είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνουν τα προϊόντα της κατηγορίας αυτής . Η υψηλή ποιότητα των υλικών, η άψογη κατασκευή κάνουν τα στρώματα, υποστρώματα, και μαξιλάρια της CANDIA ασυναγώνιστα.