ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΩΜΑΤΑ

Η CANDIA STROM, σας προσφέρει μια πλήρη σειρά επιστρωμάτων τα οποία καλύπτουν επαρκώς κάθε προτίμηση και ανάγκη. Ίσως πολλοί αγνοούμε ότι το προστατευτικό του στρώματος είναι ίσως το πιο απαραίτητο συμπλήρωμα για ένα στρώμα, καθώς το προστατεύει από την καθημερινή χρήση και βοηθά στο να τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής. Στη συλλογή μας θα βρείτε διαφορετικούς πρωτοποριακούς τύπους προστατευτικών στρωμάτων, που εκτός από άνεση προσφέρουν προστασία από βακτηρίδια και μικροοργανισμούς.

COOLMAX – Επίστρωμα

Είναι φτιαγμένο από καπιτονέ ύφασμα ώστε να ρυθμίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά η θερμοκρασία και η υγρασία και να απωθούνται οι μύκητες.

Anti Bed Bug – Επίστρωμα

Το Anti Bed Bug κρατά τους μικροοργανισμούς που αγαπούν τα υγρά και ζεστά μέρη, μακριά από το στρώμα και καταπολεμά τα ακάρεα σκόνης. Είναι ειδικά επεξεργασμένο με FR -επιβραδυντικό φλόγας- που το καθιστά ως ένα από τα ασφαλή και υγιεινά προστατευτικά στρωμάτων.

ANTI AGEING – Επίστρωμα

Με την χρήση της τεχνολογίας microcapsules, στις οποίες περιέχονται οι βιταμίνη Ε, εκχύλισμα αλόης και εκχύλισμα από jojoba, όταν κοιμάστε απελευθερώνονται στο στρώμα σας, όλες οι ευεργετικές ιδιότητες που χρειάζεστε, χαρίζοντάς σας ένα ευεργετικό ύπνο.

TRIPLE FRESH – Επίστρωμα

Το προστατευτικό επίστρωμα Triple Fresh έχει την ιδιότητα να απορροφά τις δυσάρεστες οσμές από τον περιβάλλοντα χώρο του δωματίου και να τις εξουδετερώνει. Ευκαιρία να απολαύστε τον ύπνο σας σε μια καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα!